1. apr 2014

Schuberth ja Alpinestars nüüd Motodepoos!

Varsti pole enam vist ühtegi tsiklientusiasti, kes poleks oma 2014 hooaega alustanud. Ka meile Motodepoo Tallinna osakonda on juba esimesed uudised kohale jõudnud.

Kuigi julgeme väita, et meil on suurima ja mitmekülgseima valikuga motopood Eestis, siis on tulnud ette juhuseid, kus klientidel on olnud suur huvi toodete vastu, mida meie laias tootevalikus esindatud pole.

Proovime oma klientidele alati vastu tulla ja seepärast on meil väga hea meel teatada, et 2014 hooajal on Motodepoo tootevalikus ka Schubert C3 Pro kiivrid ja Alpinestars´i nahast ja tekstiilist sõiduriided.

Schuberth on firma mille kiivrid väga suurt tutvustamist ei vaja, kui aga siiski on vaja, leiab ühe väga hea arvustuse siit:  Schuberth C3 Pro
Meie oleme oma Schuberth´i mudelivalikus ka rõhu pannud Schuberth C3 Pro mudelile, mida võib nüüdsest meie hästivarustatud lettidelt leida!

Teiseks uueks tulijaks meie poodi on maailmakuulsa Alpinestars´i tooted.
Jällegi on tegemist ühe tuntud ja kvaliteetse brändiga, mis eraldi tutvustamist ei vaja.
 Tulge kindlasti vaatama ja proovima, sest nii ägedad sõiduriided ja kiivrid kaovad meie müügisaalist ja laost üllatavalt suure kiirusega. Eeltöö võib ära teha ka juba kodus, kasutades selleks meie veebipoodi:
Schuberth C3 @ Motopost