20. apr 2014

Aprilli uued tulijad Motodepoo Tallinnas!

Motodepoo on juba aastaid esindanud Hollandi rõivabrändi Dane. 
Just Dane gore-tex´ga tooteid on saatnud suur menu ja tänu sellele menule, otsustasime oma Gore-Tex membraaniga rõivaste valikut veelgi suurendada.
 
Kuna paljud kliendid on küsinud meie käest ka kuulsa rõivatootja Rukka tooteid, siis ei jäänud meil muud üle, kui tulla vastu oma klientide soovidele ja lisada Motodepoo mudelivalikusse Rukka Gore-Tex´iga tooteid.
Rukka on funktsionaalseid riideid tootnud mootorratturitele juba 1970-datest aastatest alates ja tema nimi on saanud kvaliteedi, vastupidavuse sünonüümiks üle maailma.



Hetkel oleme oma mudelivalikut täiendanud Rukka populaarsemate toodetega, nagu näiteks Basti jope ja Virium kindad
Lisaks leiab meie poe teiselt korruselt Rukka tooteid ka kõige nõudlikuma maitsega naisterahvale.

Teiseks uudiseks meie poes on ühe väga ägeda UK brändi -  Kriega selja- ja pagasikotid.
Juba aastaid on rahvusvahelised tsikliväljaanded valinud Kriega tooteid erinevate võrdlustestide võitjaks. Seda just sellepärast, et Kriega seljakotid on disainitud just mootorrattureile ja istuvad, tänu oma nutikale kinnitussüsteemile väga hästi selga.




Lisaks pakub Kriega ka erinevaid pagasilahendusi, mida on kerge ühendada Kriega seljakottidega.
Kliendil on võimalik valida 5, 10, 20, 30- liitriste, veekindlate kottide vahel. Neid kotte on võimalik omavahel kombineerida, et saada just sellise mahutavusega tulemus, nagu vaja.
Kriega kottide poole võiksid vaadata ka kõik sportrataste omanikud, kuna Kriega kottidega on väga kerge suurendada sportlike rataste pagasimahtu.



Rukka ja Kriega tooted on Tallinna Motodepoo mahukas tootevalikus olemas, tulge aga külla ja vaadake oma silmaga üle ;)